خوان ماتا که فصل گذشته ۹ گل برای شیاطین سرخ در لیگ برتر به ثمر رساند، در گفتوگو با خبرنگاران گفت: همیشه سعی میکنم گلزنی کنم. زمانی که سنم پایینتر بود، عادت داشتم در نقش مهاجم بازی کنم و برای هر تیمی که بازی میکردم رکورد گلزنی خوبی را از خودم بر جای میگذاشتم. در منچستریونایتد هم شرایطم همینطور بوده است.
هافبک پیشین چلسی در خصوص هدفی که در فصل ۱۶-۲۰۱۵ خواهد داشت، عنوان کرد: این فصل هم هدفم به ثمر رساندن تعداد گلهای خوب و کمک کردن به تیم با دادن پاس گل به همتیمیهایم است. من در چلسی در یک فصل رکورد ۲۱ گل زده را داشتهام و در والنسیا هم سابقه زدن ۱۴ گل را به نام خودم ثبت کردهام، از این رو همیشه خوششانس بودهام که به عنوان یک هافبک تعداد گل خوبی را به ثمر رساندهام.
ماتای ۲۷ ساله در ادامه اظهار داشت: همواره سعیام بر این بوده که در طول یک فصل بیشتر از ۱۰ گل بزنم و همیشه این کار را کردهام که برای یک هافبک آمار خوبی محسوب میشود. فصل گذشته هم کوشیدم تا جای ممکن گلزنی کنم و این از اهداف بازی من است. از این به بعد هم چنین هدفی را دنبال خواهم کرد.